En sak till..

Planerna för kommande dagarna har gått lite i stöpet, då jag var tvungen att byta arbetstid imorn.. Eftersom vi inte har lyse på ridbanan, så kan vi inte rida när det är mörkt. Är superrädd att vi ska gå omkull.. Vilket kan vara lätt hänt på dåligt underlag och stor häst som har mycket kropp och ben att hålla reda på! Så det blir ingen ridning förns i helgen (om ingen byter lampa)... :( Igår fick vi nytt spån! Äntligen är våran leverantör på benen igen efter att ha fastnat i sågen.. Han är inte helt bra, men kör redan. Bästa spångubben!


Hjärtehäst

Kan aldrig få nog av pärlan! Nu har han dock börjat fälla av den lilla vinterpäls han hade.. Skrapar bort massor varje dag o det är iallafall lika mycket dagen efter! Längtar till jag får duscha honom, för han börjar bli äcklig i pälsen nu, och frisera man och svans! Snart så...


Blåst

Det blåser men är fint väder, hur ridsugen blir man inte då?!! Helgen har varit lugn, fredagen var ridfri.. Lördagen skrittade vi ut runt Tynäs, lite trav bara då det var lite isigt bitvis. Söndags hann jag inte rida för vi hade en hel del annat på planeringen, men tog en promenad med honom iallafall. Jag har ju tisdag torsdag och helgen som riddagar just nu, funkar bra, men vill mer! Nu är det fler i stallet som ska skaffa transporter, så jag lugnar mig lite i den frågan.. Vi måste sälja husvagnen först också. Och ja, nån av dom är säkert villig att hyra ut sin nån dag i veckan! Imorn kommer spån och så ska jag rida och eventuellt hämta mer havre med Veronica! Mycket hästplanering.