Nyskodd

Igår kom Ture ut, alltid lika trevligt! Tyvärr hade han inga dojjor med dubbla tåkappor till bakhovarna, så det blev enkel tåkappa. Får hoppas att skorna sitter där de ska. Han sa att han aldrig varit så fin i fötterna som denna gång.. Kul att höra! Ska köra med lite linfrö också, så de fortsätter hålla sig fina! Skulle egentligen ridit idag, men jag hann inte äta frukost innan utsläppet då jag försov mig, så det blev inget, men imorgon ska jag ta igen det! Amanda åkte ut med sin mamma istället på dagen, men har inte hört än hur det gick. Kan tänka mig han är pigg! <3


Och just

Det är galet trisst, men i förrgår så var Hannas häst Mickey hängig. Dom misstänkte foderstrupsförstoppning, men veterinären uteslöt det, då han var fri i matstrupen och såg fin ut i munnen. Hon har haft honom under uppsikt och idag, när han fortfarande inte åt, utan bara spottade ut lite halvtuggat hö så åkte hon in med honom.. Helt galet, men grabben har en fraktur i käken! Inte konstigt han verkar pigg i övrigt o har bra magljud osv. Jag blev jättechockad när jag hörde det, för han är inte ens svullen... ?! Hoppas han läker ihop snabbt och inte får några andra komplikationer iallafall!


Sadelångest

Hallå! Både igår och idag har jag analyserat sadelfrågan, mycket noga.. Och så har jag nog googlat på alla sadlar som verkar vara av intresse. Det är supersvårt.. Ska iallafall ta ut en sadelprovare, så får vi se vad som händer, känner inte att jag har råd med nån sadel över 10tusen just nu, så jag har satt en gräns där. Dressyrsadeln är nu till salu, syntet, den är i jättefint skick och är en 17,5 tums, normal/vid bom. Kan eventuellt skicka med stigläder, stigbyglar och gjord. Den är superskön att rida i!