Have to

Finns ett gäng måsten i mitt liv.. Längtar som tusan att komma tillbaks på hästen. Han går för övrigt och har det jäkligt bra, rund mage och lite tappade muskler, men vad gör det? När vi kommer igång så är det honom och inget annat som gäller, har lagt ner för mycket energi på annat som egentligen inte är värt vatten, fast som ändån pyrt i närheten. Har förresten hittat en ny sadel, en allround, så jag kan hoppa honom.. Bra det!


Sommar

Nu äntligen börjar solen skina långa dagar! Då blir man extra taggad att rida! Längtar verkligen ut, men ska ta det lugnt över midsommarhelgen! Volts frodas verkligen på bete, dock har han tappat lite muskler så egentligen borde jag hållt igång honom bättre, men han är häst oxå och ingen direkt tävlingsmaskin som går på nån sorts diet, så då får han gå och lunka därute! Idag ska jag iaf skrubba honom, då han har lite sår på kroppen efter envis shetland, Leo.. Så det är fräscht, och inte blir infekterat. Och så på med nytt flugmedel! image


Jaha

image Fann på en bild som Lise tog tidigt i våras på mig och Volts.. Ser ju ut som en mupp i roliga kläder.. Eller nåt. Men kul var det, för minns att han gick så jäkla bra på det passet!