Just ja.

I tisdags blev det en skritt-tur med Bea och Miran istället för banan, vi var ute ca en timme o mycket hann hända.. Stackars Bea fick lov att hoppa av halvvägs hem då några hästar i en hage vi red förbi blev helt tossiga och det även Miran, hon var centimeter från att hoppa in i en parkerad bil, hoppade, studsade o visade upp sig som värsta hingsten... Sto som hon är, usch för det beteendet, man vet inte riktigt var man har dom. Volts är alltid att lita på dock, så det var skönt! I helgen var det planerat att min sambo skulle jobba natt egentligen, men det blev ändrat.. Jag brukar alltid ha stallkväll då o pyssla, hade tänkt bada Volts o göra rent utrustningen, men det får vänta till nån annan dag. Iofs jobbar han dag istället, så jag har hela dagen på mig då, ska släpps ut o sen fixa allt i stallet, blir nog frukost där, så man slipper åka hem emellan. Vi har även tvättstugan (för att tvätta hästsaker) då, och så ska Nicke fotas igen.. :)


Ridväder?

Nä, tur hade jag igår efter jobbet, då jag bara hade hovis ute och faktiskt slapp rida i regnet.. Värre är det idag! Såg på smhiappen att det ska regna ända till ikväll! Dåligt... Volts fick nya fossingar igår, eller ja klippa naglar o nya skor. Fina killen!


Tisdag!

Igår blev det vila för pojken.. Och mig! Behövs ibland. Men jag är ivrig att komma igång.. Så idag blir det ridning igen! Skaka loss lite på ridbanan.. Måste förresten ta en bild och visa hur våran halvt Oanvändbara bana ser ut.. Dom har lagt dit material för att vi ska få nytt underlag, väl behövligt då det är hård sand där nu.. Och det är åtta högar paddex, som man får rida runt hela tiden, går inte riktigt att utnyttja hela banan.. Men det kommer nog bli bra när det är klart!! Nu ska jag hämta på Mse o köra till Mariefred.. Sen stallet! image