Nytt..

I veckan var jag på den där butiken i Uppsala som lägger ner den sista maj. Dom rear ju ut allt, hittade en fin kvalitetshjälm (kommer inte ihåg märket) för 150kr och MH shortchaps helt i skinn för 170kr. Egentligen skulle jag ha svarta damasker till Volts bakben, men fanns inte kvar i XL. Bara vita, från Globus och de kostade nästan 600kr om jag skulle ha till runt om, inte riktigt läge att slänga ut dom pengarna när man inte fått lön än. Men håller tummarna för att jag kommer upp i veckan igen, innan de stänger och hoppas även då att dom har ännu större rea på de sista grejorna! Köpte även ett par jodphurs på Hööks, som matchar chapsen såklart och de var oxå biiiilliga! :)


Crap...

Ibland känns de bra hopplöst. Imorse hade jag en sån "vill inte vara i stallet!" känsla. Varför? Tycker det är supermysigt att släppa ut hästarna, mocka och sen rida på lördagsmornar, skulle gärna ha varje morgon så. Jag tror inte jag tänker skriva ut varför, då det kan tolkas av andra på ett jäkligt fel sätt. Men har bestämt mig 100% nu. Och skriver när allt är genomfört! Hela grejen gnager i mig fortfarande trots att jag åkte därifrån för 10 timmar sen. Vad fan ska man "ta på sig" så mycket för? Eller reagera på saker som andra förmodligen tycker är småsaker.. Hur som helst så red jag en sväng barbacka, så killen fick röra på sig, han börjar bli lite rund redan, så imorn blir det ett tuffare pass och håller då oxå tummarna för att svullnaden går ner!


Iförrgår

Duschade jag gubben, han var grymt skitig och hade dessutom en svullnad i vänster fram pga ett sår. Tråkigt, så skippade ridningen och gjorde honom ren igen! Nu är det bara alla grejor kvar att tvätta.. Måste komma på en bra lösning på det! I eftermiddag ska jag rida, verkligen. Om inte svullnaden är värre dvs..