Älskade djur!!

Elvis är heeeeeelt otrolig! Han, den lilla envisa taxkorsningen, har ända till igår vägrat stallet, han brukar följa med men det har inbegripit att lukta på allt spännande UTANFÖR stallet och när det var klart så gick han alltid och satte sig och gnällde vid bilen. Så fort han sett en häst på för nära avstånd så har han gått till bilen. Så fort man försökt rida ut och tagit Elvis med sig så har han vänt efter tio meter och gått till bilen. Lite tråkigt då jag haft häst i nästan hela hans liv. Igår, däremot, så förändrades Elvis! Han hoppade ur bilen och fick genast två nya kompisar, dalmatinerna på gården! Dom snusade omkring och kollade läget medans jag gjorde iordning boxen och Ohio, sen tänkte jag att nu är det väl kört, att få med Elvis ut en vända. Men icke, han följde med utan minsta pip och hängde på hela fyra km utan problem. Lyssnade jättebra och sprang aldrig i vägen! Han var så himla duktig!! Det känns lite lättare att ha med honom och jag hoppas det håller i sig, att han fortsätter tycka det är kul!

20130830-122432.jpg


Lite inspo!

Skulle kunna lägga flera timmar på filmer som denna... Seabisquit Den ger en hopp om livet, visar att man måste ha lite jävlaranamma och så utstrålar den kärlek. Jag behöver själv den motivationen, inte för att kunna göra saker utan för att nå dit jag vill. Jag har verkligen lätt för att bli lite "slentrian", det händer inte så mycket utan man går mest på rutin liksom. Ibland måste man bryta sig loss från "slentrian", för att nå sitt mål. Många gånger räcker det med en sån film för min del, för att bryta mig loss och fortsätta trippen till målet. Vad krävs det för er? Någon som säger uppmuntrande ord? Något som står i tidningen? Någon som sätter krav? Något som händer i din närhet? Nästan alla dessa stämmer in på mig, men det måste vara rätt i tiden, rätt i "slentrianen"!

20130828-114839.jpg


Halvfullt eller helfullt?

Bra fråga där.. Jag har egentligen bara halvfullt i kalendern, men av någon konstig anledning så springer tiden iväg lik förbannat! Vad gör jag för fel? Jag har två stycken funderingar, saker som jag borde genomföra, men inte riktigt vågat. Det ena har med pannbanden att göra och det andra är en app. Enkelt sagt. Ska bara få tiden att sitta ner, vid datorn då, så jag iallafall kommer igång! Idag började mina studier, har inte fått ett endast mail om detta och inte heller köpt några böcker.. Börjar ju lite halvdåligt och känner på mig att det kommer fortsätta i samma anda, dock bör jag kanske rycka upp mig och kolla var informationen tagit vägen och sen köpa böckerna. De var dock SVINDYRA, böcker för en enda kurs som går på 1200kr, känns inte riktigt som att det är sååå värt det? Nej. Behöver mer tid vid datorn för att få lite inspiration att göra nånting. Nånting alls. Men nu går jobbet först. What so ever. Sjukt svårt att ställa tillbaka sig på dagarbete, har dessutom varit krasslig (inte ens då fann jag tid till datorn) så kämpar för att orka upp på mornarna just nu.. Vad händer med Ohio då? Vi har varit ute i skogen en hel del och jösses vad han trivs! Det är så sjukt mysigt att ge sig ut och känna tystnad och lugn, inte möta en enda människa eller bil och bara kunna galoppera var man känner för det. Lovely. Idag blev det lite mer stalltjänst än rida dock, men imorn kväll efter jobbet så ska jag ut i skogen igen! Nu är det dags att sova. Punkt.