Plutten!

Elvis och jag tog en promenad till hästarna på betet, självklart trodde dom att det var dags att gå in så till Elvis stora förtret så följde dom efter oss ner till grinden... Nötter !

20130630-192808.jpg


Weekend!

Då var helgen över.. Känns som att vi hann med en hel del.. Eller ja mest jobba, men även andra måsten. Skönt att ha det avklarat och vara redo för den lediga vardagen! Wohoo! Sju veckor kvar innan vi återgår till vårat vanliga schema. Denna veckan bjuder på lite mer stallpyssel, som att rensa runt ridbanan, och allt snårigt i gången ner till hagarna! Såklart ridning med, nu är det inte långt kvar tills traven är igång! Och så kanske vi tar oss iväg på någon minisemester, hemifrån alltså! Men som sagt så har vi sju veckor kvar att göra vad vi vill på! Marias fina ankungar!

20130629-000309.jpg


Spurtar!

Kör långpromenad varje dag och nu börjar faktiskt flåset bli bättre. Har lång väg kvar för att man ska kunna kalla sig träningsmänniska. Men guuu vad skönt det är att ha gått powerwalks på en timme och riktigt känna i kroppen att den är trött! Dock måste jag skaffa ordentliga träningskläder, de jag har ger både skavsår och är något för varma de dagar det är riktigt varmt ute, andas inte ordentligt i materialet liksom. Har kikat in på Zalando, dom har sjukt mycket träningskläder och skor. Så nu ska det bara klickas hem något! 2013-06-28 10.16.43