Lördag

Hästledig idag. Hade en total plan för dagen, men den verkar inte gå i lås då en bil ska säljas och middagen blev inställd då flera inte kunde. Så, jag är helt fri från stallet, ångrar det lite nu, men kan vara skönt att slippa smutsiga kläder och kunna göra vad man känner för utan att behöva passa en tid. Julklappsshopping då? Ja kanske, vi har inte tagit oss i väg än, men vi har ju hela dagen på oss! Igår kom Mia från Fautras och hälsade på mig och Ohio, trevligt med en ny bekantskap! Mycket snack, väldigt roligt att kunna byta lite vetskap om saker! Ska bli väldigt kul att fullfölja detta, då jag tycker samarbetet är ett gott ändamål. Ingenting är halvdant liksom och det är så jag vill ha det! horsequote


Black Friday!

Jäkla nonsens det där... Precis just när man inte har budget för att shoppa. Jag har både veterinär och höräkning att betala. Jo men då är det klart att måååånga butiker har Black Friday, en fredag med massa rea! Flera av mina favoritbutiker dessutom.. Jag vill gräva ner mig! Nuuuu!


Igår!

Hej! Det blev inte mycket gjort igår.. Jobba o sen stallet! Var så sjukt trött så orkade varken sitta vid datorn eller tvn. Låg o kikade på American Pie när jag skulle somna. Sov som en stock kl 22! Idag började jag redan kl 06 och jobbar bara till 15.30, skönt va! Vid fem får jag och Ohio besök i stallet, spännande! :) Och så ska ju självklart han fixas för natten, lite pyssel också såklart! Jag är lycklig nu när det fryst på lite, leran håller sig kvar på marken istället för på Ohios ben! Så han håller sig ren för en gångs skull. Igår var det dock plusgrader så alla hästar såg ut som grisar, utom Ohio som faktiskt inte hade rullat sig. Ibland har man lyx! Idag ska han skrittas, imorgon också och på lördag är han utlånad till Chris kompis som vill ut och rida en sväng! Vi ska ju iallafall åka och handla julklappar, så jag kommer inte hinna rida iallafall.. Nu ska jag hämta skolbarn i Mariefred! Hörs!

20131128-064354.jpg