Detta har hänt idag!

Först typ ingenting. Bara lite plock och däckbyte, sen lite ta igen sömn och sen mot stallet! Pysslade med mitt ett tag, sen drog jag iväg med Veronica på kvällstävling i Eskilstuna. Veronica och Nisse startade en LB:2, det gick super, Nisse var både spänd och PIGG men kammade iallafall hem 59%, så det var verkligen inte fy skam! Finaste ekipaget i kvällssol! Loooovely! DSC_0071 DSC_0086


Solig söndag!

Hallå! Vad konstigt det blev med tidsomställningen! Jag blev väckt halv ett.. Så länge brukar jag aldrig sova! (Klockan var ju egentligen bara halv tolv men det var ändån rekord!) Tog det väldigt lugnt fram till halv tre och sen fick jag skjuts till stallet av Pierre och Amanda som skulle ut och övningsköra! Fixade stallet först, sen tog jag in Zammie för att ta ett pass på ridbanan! Tanken var att rasta av henne, men det gick så jäkla bra så vi avslutade med mycket skritt och övergångar till trav. Få travsteg men det var ju fokus på övergången och att bibehålla formen. Svårare i vänster varv, såklart, så skulle behöva träna massor på det! Hon busade för övrigt i galoppen, men det gick bra och var lite gnisslig innan vi kom igång men det sitter inte lika fast längre att gå iväg från uppsittningen! :) Imorn är jag ledig så tänkte ta en tur ut i skogen bara, lite lyfta på benen! Snart ska jag åka och natta hästarna sen blir det sängen!

20140330-202348.jpg


Nu går det långsamt!

Klockan är snart halv fem.. Enligt nya tiden. Ni har väl inte missat att ställa om klockan?! Jag känner att sängen lockar otroligt mycket nu, lång dag med massa grejer och så har natten gått väldigt sakta.. Då det inte händer så mycket på jobbet så går tiden sakta. Just i natt är det konstigt. Det är löningshelg, det är (eller var) massor med människor på krogen och igår hade vi häcken full hela tiden! Det borde inte vara dött idag... Men det är det! Det rullade på mellan halv elva och halv ett, ordentligt. Men sen dog det av oc sen dess så har jag haft 6 körningar bara i centrum ( inga långa), man brukar ha hunnit med 10 stycken med någon lite längre på den här tiden. Ah ja, ska inte älta det. Det som oroar mig just nu är att vädret ska bli dåligt imorgon.. Jag har inte kollat väderapparna, men känner på mig att vi får fan för att vi hade en dag med 15 plus, allt ska offras.. På nåt sätt! Haha! Ska ta en tur på ridbanan imorn och på måndag blir det nog skogen? Ser inte schemat just nu. Kanske var vilodag på måndag? Äsch... Natti natti! :)