Zero

Hallihallå!

Här vare dött. Har haft en massa att göra och nu har jag gått och blivit förkyld. Dåligare än vanligt tyvärr, så ingen ridning för mig.. Buhuuu! 
Imorse var det så fantastiskt ljus ute, det var ljust redan efter sju, snön och stjärnklar himmel med en måne som lyste starkt gjorde det helt underbart. Men, det tog mig över en timme att fixa stallet (släppa ut hästar, mocka 3 boxar och fixa mat) så att rida fanns inte på kartan alls. 

Jag har så mycket motivation nu, vill ut och skritta i backar, blåbärsris och länga vägar. Vill få ihop traven och börja jobba på galoppen. Vill vill vill!!
Molly har fått hållas med Alice dessa dagar, så henne går det ingen nöd på som tur är. Men urtrist att jag inte orkar själv. 

Ska försöka mig på att samla ihop lite bilder i ett inlägg så ni vet vad som sker här, i vardagen! (Även om den är duktigt stillastående nu..)Lite nytt!

Tänkte visa er mina nya pannband, men har inga fiiinaste bilder när dom sitter på... Så ni får se dom såhär så länge! 


Färgerna gör dom inte riktigt rättvisa.. Men det är turkost överst, sen lila, mörkblå och ja, rosa.. Det sista är Ninjas och de andra Mollys! Ninja fick bara ett eftersom jag bara har två träns till henne, varav det ena är ett klinkersträns som jag vägrar byta pannband på för det är så fint med klinkers på både pannband och nosgrimma! Borde köpa nytt till henne, så hon kan få fler pannband! :)

Snart julafton och känslan är på minus tiotusen. Totalt. Så jag tar det som vanliga dagar och gör ingenting mer än vanligt, så det så!

Hur ska ni fira jul? 


Dagens problem...

Igeeeen!!!! Är såååå ledsen. Idag hade den andra skon lossnat, fram. Så det fick mitt stackars hjärta att slå dubbelslag av irritation och hemskt mycket känsla för Mollys hov. Buhuuu!!
Hovis rycker iallafall ut imorgon bitti, som tur var! Hon bor ca 8 mil härifrån så hon brukar normalt inte komma ut för tappskor, men eftersom det är 3e tappskon nu och Mollys hovar ser ut sådär så antar jag att hon tänkte om. Guld värt iaf!
Nu ska jag ha fredagsmys, ensam! :)