Blöh.

Alltså. Jag har faktiskt lite dåligt samvete nu. Jag lämnade Molly skitig inne. Jag brukar alltid borsta av dom när dom kommer in, men idag kände jag verkligen att jag var totalt orkeslös att borsta av Molly, hon var täckt med lera på hela sidan, eller är. Hon är fortfarande det. Och nu har jag dåligt samvete för det. Lagom när man väl kommer innanför dörren hemma. Får försöka skaka av mig tanken, eller tänka på att jag ska dit igen om elva timmar så jag kan borsta henne då.
 
För övrigt så har jag fått riktigt kass kondition, även om den inte var super innan. Men nu är det verkligen påtagligt. Jag har gått upp typ åtta kilo sen jag började med all medicin, vilket jag visste om att det skulle hända eftersom det är en av alla biverkningar. Och samtidigt som jag har problem med luftvägarna så gör det verkligen att konditionen och syresättningen tar ut sin rätt. Jag har haft problem i omgångar med vikten sen tonåren, men hållt det i schack med vardaglig lagom motion (ridning och hundpromenader), i princip utan att behöva tänka på vad jag äter. Men nu, med medicinen så är det ofrånkomligt! Men medicinen är inte enda anledningen, jag har även tappat väldigt mycket motivation sen jag blev sjukskriven, så promenaderna blivit kortare och just nu har jag ingen häst igång, så det blir minimalt med motion. Jag kommer öka på det succesivt och se om det hjälper mina pålagda kilon och vätskefyllda kropp, hoppas det!
 
Nog om det. Nu ska jag kika lite på sändning från GHS på svt24, börjar kl 21! (Det vill säga, om jag hittar svt24 på våran tv..)
 
 


Shettis-tjat!

Hittade en rolig blogg.. Åtminstone för min del, jag fann den superintressant! Shetlandsponnyer i sitt riktiga habitat. Riktiga shetlandsponnyer! Inte för att Ninja inte är riktig shetland, men dessa är ju så nära urponnyn man kan komma.
 
 


Bara för att det är i hetluften.

[HELT OFF TOPIC, inget häst alls.. Skutta vidare till nästa inlägg om du bara vill läsa hästrelaterat.]
 
Det som har varit som nån ny typ av era, sen böckerna kom ut. Lite samma hype som Harry Potter. Fast H.P är ju fantasy. Dessa böcker vet jag inte ens i vilket fack man ska stoppa dom.
 
Jag pratar om 50 shades of Grey. 50 shades of darkness. 50 shades of freed. Vad är det som är den jäkla hypen kring dessa böcker? Jag kanske inte ska uttala mig hela vägen, då jag bara har läst den första. Jag köpte boken, när alla (i princip alla) hade pratat om hur braaaa den är. Jag tyckte boken var väldigt bra skriven men fastnade inte så hårt för själva handlingen att jag sjöng hallelulja. Behöver jag nämna att jag inte köpte andra boken? Och inte heller den tredje. Även fast det sägs att Mr. Grey förändras av Ana, att historien slutar på ett bättre sätt, så kommer jag inte vika mig för att köpa eller ens låna de två sista böckerna.
 
Jag kommer förmodligen inte se filmen. Då sätter jag mig hellre och sträcktittar på ALLA Harry Potter, trots att jag inte är speciellt imponerad av honom heller.
 
Glömde kanske nämna att jag i princip bara läser böcker/ser filmer som är baserade på VERKLIGHETEN. Kass fantasi. Mmm.. En aning, men jag överanalyserar precis allting. Kollar ibland på skräckfilmer, är inte speciellt "påverkad" under filmen. Men efteråt, efteråt så blir jag totalt mindfucked av tanken att NÅGON har sån vansinnig fantasi att dom kommer på handlingen i dessa filmer. DET skrämmer mig. Att människor får idéer och inspiration av att se filmer, DET skrämmer mig. Såvida det inte är inspiration från feelgood-filmer då, såklart, haha! Hur som helst, så blir jag lite freaked out av att någon nu kommer efterlikna boken/filmen i sitt eget liv, det värsta är väl ett försök i att vara Mr Grey. Man kan faktiskt fördärva någons liv, speciellt om man inte vet fullt ut vad man faktiskt sysslar med.
 
Vore kul att höra era åsikter om 50 shades, dels för att jag bara har hört dom omnämnas som en gåva från ovan men oftast utan någon vidare förklaring. Ni är duktiga på att precisera era åsikter!