Little bit of feelgood.

Behöver lite glädjeinspiration i detta vädret och fann på lite musik..
 
  
  
 
Kör på lite youtubeande ikväll.
 
Edit - Vet ni hur förbannat många det är som gör covers på låtar och vilka jäkla talanger de är?! Får ju gåshud.. Här är ett exempel...
 


Q / A

Kör en snabb genomgång av lite frågor..
 
Favoriter på tv?
Inget jag är "bunden till" just nu, men gillar serier. Skrattar högt till The Big Bang Theory, där inget avsnitt är det minsta tråkigt.
 
Var hittar du inspiration till bloggen?
Google. Haha, vad specificerat va? Nej, men jag brukar googla ett ord, vad som helst som har med hästar att göra då såklart. Och sen brukar det bara flyta på.
 
Är Molly en nordsvensk?
Njae, hon är en kallblodstravare. Inte riktigt samma sak, då dom inte har samma blodsgener. Om man kollar stam och så på de två olika raserna, så ser man att de inte är sammanknutna ens långt, långt bak.
 
Ska du och Ninja till Finland i augusti?
Antar att det menas med International Shetland Pony Show 2015? Nej, Ninja ska inte dit, men jag har fått förfrågan om att följa med. Dock ingenting som är bestämt än.
 
Har du Instagram?
Yes, ni hittar mig häääääär!
 
Och till sist.. 
Varför valde du att köpa en Shetlandsponny?
Varför inte? (utan någon dryg underton...) Det blir lite samma svar som om man ställer frågan till en som köpt ett halvblod, en fjording, en islandshäst, ett fullblod eller en connemara, för att man gillar rasen.
 
 


En sjuhelvetes dag.

Minst sagt!!
Planen för dagen var att släppa ut hästarna på morgonen och sedan hämta hö på eftermiddagen, plus lite stallpyssel då jag lyckats släpa ut kassarna med hästgrejor till bilen. Och sen göra så lite som möjligt så länge som möjligt.
Utsläpp och stallsysslorna gick galant. Kom hem och tog det lugnt ett par timmar. Upptäckte då att rean på den där symaskinen jag gått och suktat efter, var inne på sista dagen!! Så min sambo, som för övrigt var rastlös, fick ett infall att åka till Eskilstuna och köpa den samtidigt som grabben hans behövde nya skor. Vi skulle egentligen åkt på söndag, men han ville nog vara lite snäll och åka idag så jag fick symaskinen till nästan halva priset! Sagt och gjort så for han iväg och jag pysslade klart lite hemma och åkte sen iväg och hämtade släp och sedan höbalar.
När jag kommit halvvägs till stallet ringer min sambo, med andan i halsen och berättar att han står på E20 med en död bil, hoppandes att jag var klar med höhämtningen. Det blev lite mer bråttom då kan man säga. Men allt löpte väl med höet åtminstone.
Tillbaka med släpet och hem och hämta en bogseringslina, då hade de fått igång bilen igen så pass att de kom av motorvägen iallafall. Bogsera bilen till garaget och sen hem. Puh!!!
No more SAAB här.. Förmodligen är det oljepumpen som sagt upp sig och motorn har nypt. Får kolla närmare på det på måndag när det finns tid, eller köra den direkt till skroten. Kommer ärligt sakna den bilen. Säger så om nästan alla våra bilar, men man satt förjäkla bra i den och den gick bra tills den dog. Ah ja, vad är väl en bal på slottet?!
Jag har iallafall fått hem hö och en sprillans ny symaskin! 💜