Elitloppet 2015

Nu gapar väl många här, usch för trav och allt som hör till va?!
Är uppvuxen med travet, även om jag inte är en del av det idag så är Elitloppet tradition för mig. Förra året höll jag på på missa, men satte mig precis i samma sekund som dom startade. Idag var jag en aning mer beredd, så har hängt med i försöken och hade tystnad omkring just när loppet gick av stapeln.
Nästa år blir det nog att stå på valla och kolla live, vill ha mer känsla!!!

Grattis Magic Tonight och Kihlström!NINJA 2 år!

Min fina lilla svarta fyller två år idag! Grattis till henne!
Hon firas med massa mys och promenad där hon tycker om att gå!
 
 
 


Nattsudd.

Som vanligt är det svårt med sömnen, somnade typ aldrig o sen vaknade jag efter bara en timme. Jaha, då fanns det tid att fundera lite.
Min fredag gick ut på att jobba. Sen hade vi planerat in att jag skulle åka ut till sambons syster när jag slutat så jag åkte till hästarna efter mitt delade pass. Lite väl tidigt för min del, men skönt att ha sett till dom iaf. Ninja låg ner och Molly stod en bit ifrån och var förste vaktare. Dom är för roliga dom två, avundsjuka som femåringar på vad den andra får. Lite kli på Molly gav en dreglande Ninja ett tillfälle att klia mig i sidan. Tack tack, bara visa att jag uppskattade det för att inte Ninja skulle tro att jag inte bryr mig och gå hårdare åt för att få uppmärksamhet! 
Imorn blir det nog en bild eller två igen. Ska ta mig ut i skogen en stund, med Molly. Så får de stå inne o vila sig på det!