Gah!

Jag är totalt slut i mina armar!! Dom skakar fortfarande efter två timmar.
Molly var tung idag, hela första halvan så hade jag nästan hela hästen i mina armar.. Hon gav inte vika för något och jag vill inte gå på för hårt eftersom hon är så lättstressad. Att plocka och driva för mycket ger bara minus på förtroendekontot. Tyvärr. Men efter att vi hade tagit oss förbi ett hus med gubbar som jobbade på taket och slängde ner saker samtidigt som vi passerade så lättade hon lite och efter att vi travat så fanns det inte kvar alls, men då var jag redan så mör att jag inte orkade hålla ihop henne alls, så det fick bli trav utan krav!
Ridturen gick jättebra trots att hästarna var tokiga sekunden innan vi tog in dom för att göra iordning, men bägge två blev rejält trötta, Forysta tröttnade på vägen tillbaka och ville inte gå mer, så vi hamnade 100 meter före sista biten.Det senaste....

.... I bilder! 


Den sista är väl lite off topic och jag tror inte bilderna riktigt ligger i ordning. Men i helgen blev det en liten paus från verkligheten, genom att köra 3 mil rakt ut i skogen till mammas sommarstuga. 3 mil från mottagning på telefon och 3 mil från civilisationen. Hur skönt?! 
Egentligen skulle jag behöva det dagligen, för att få må bra och fungera som en "normal" människa. Kunna stressa ner och låta allting bara bero eller inte bry sig alls, om det nu krävs. Tyvärr funkar det inte som det är nu, så får gilla läget att jag fick mina 20 timmar där iallafall! :)

Denna veckan har vi tagit det lite lugnare, jag och Molly. Dels för att främst träna stressnivån, hos oss båda. Och dels för att jag har velat hinna med Ninja också. Sen har Yrsa varit i skolan, så jag har ju stått för markservicen och det tar också sin lilla tid. Men kan inte klaga på att jag inte hunnit vara i stallet den här veckan iallafall!

Imorn blir det är längre tur med sällskap, på lördag och söndag ska jag även då försöka få till lite längre turer! På söndag åker vi till Friends Arena och kikar på Sweden Int. Horseshow oxå, ska bli kul! 

Är det någon mer som ska dit?


Oh my god!!!

Lite sur på mig själv, men alltså, jag glömde av att "fira" min, Molly och Ninjas ettårsdag!!

Den 14e november hade tjejerna varit hos mig ett år! Inte en dag att jag tröttnat på dom, inte en dag jag känt att det känts fel. Jag har världens pepp med Mollys och min utveckling! Jag har världens pepp att till sommaren ha en väldigt kär liten svart ponny att brassa omkring med längs våra fina skogsvägar i vagn!

Visst har jag haft dåligt samvete, både för den ena och den andra och det tredje, men ingenting har känts omöjligt. Inte alls som jag kände med Zammie, där jag konstant gick med dåligt samvete och önskade att hon skulle få en tillvaro som hon själv passat bättre i. Varken Ninja eller Molly har mått dåligt av att stå i perioder, Ninja är bara två och Molly har ju endast blivit skrittad under året så för henne gjorde det inte heller så mycket.

Nu har vi äntligen kommit igång, allihopa och det känns så otroligt bra!! Nu blickar vi framåt och hoppas det kommande året blir så bra det bara kan bli! :)