Sömnlös?

Funderade på om jag skulle börja inlägget med ett Hej. Men nä, klockan är ju mitt i natten.

Jag har trissat upp min skalle (och kanske lite ställt om dygnet också), så jag har inte lyckats somna än. Det är lite irriterande faktiskt, men samtidigt ger det tid över att fundera. Vilket jag verkar göra bäst på nätterna!

Har försökt komma på en plan för morgondagen i stallet, som inleds med utsläpp och stallfix. Mmm, men sen då? Ninja ska tömköras, men vart? Molly behöver en ordentlig genomgång med borstarna, men är det tillräckligt?
Jag vill alltid ha en tydlig plan när jag kommer till stallet, dels för hästarnas skull men också för min egen. För hästarna är det för att man ska få kontinuitet i det man gör, inget ska förkastas. För mig själv för att jag har enklare att göra saker om jag har en plan att följa.

Jag har nästan hela dagen på mig att hänga i stallet, jobbar kväll men lär väl bli hungrig förr eller senare så riktigt hela dagen kommer inte tillbringas med hästarna.

Så.. Jag hoppas jag får ihop något sorts "schema" för hur min morgon kommer se ut!Snart mitt i veckan.

Hallihallå!
 
Det tog ett tag igen innan jag kom till sans och satte mig vid datorn. Egentligen har jag nog allt tid över att skriva inlägg, men det blir liksom inte av. Önskar jag vore lite mer pepp på det!
 
Jag har gjort en "stor" rensning i sadelkammaren.
Länkar till mitt Facebookinlägg, kontakta mig gärna därigenom om något är av intresse! ------>>>            
 
Sadelkammarrensning
 
För övrigt försöker jag hålla ihop min vardag utan att sväva iväg för långt. Står mitt i ett byte av jobb, vilket bara är positivt men lite nytt för skallen så man är lagom trött om kvällarna!
Idag är en sån sitta och fixa vid datorndag, få ordning på saker och ting. Hur håller ni reda på saker, hur gör ni för att inte missa något?? Alltså, har ni en kalender? Använder ni någon speciell app i telefonen? Please, tell me!
 
Hästarna har det toppen nu när gräset kommit upp. Molly har inga skor kvar! Jag hade beslutat mig för att ta av bakskorna, men hovslagare frågade om vi inte skulle ta av runt om. Vilket vi nu testar, jag hoppas det fungerar för jag vill ha så lite krångel som möjligt med det där. Det får bli skor till vintern igen, när halkan slår till. Hon var ordentligt öm de första dagarna så hon fick hålla sig i hagen då där hon gick utan bekymmer. Nu markerar hon när hon trampar på större stenar, vilket är förståeligt.
Ninjan då, ja hon har blivit ett litet monster, sen jag satte henne på diet. Hon river omkring som en värsta tonåringen och härjar med Putte som om världen skulle gå under. Hon har dock blivit bättre nu, men de första dagarna var inte så roliga och då har jag inte kapat all mat, dom har både gräs och hö i hagen och inne får hon såklart hö till natten. Igår tyckte jag faktiskt magen hade sjunkit in lite, så jag hoppas det går åt rätt håll!