Askmolly

Askmolly
 
f. 2003
 
e. Sjefen (NO)
u. Gyldenvi
ue.Gyldenfly (NO)
 
 
Molly, som hon kallas till vardags, har varit ett avelssto sedan 2009. Hon är en kallblodig travare, men är endast startad två gånger, 2005. Jag var och kikade som hastigast på henne efter att ha fått ett tips av familjen, hon var avlivningshotad så jag tänkte att en titt är ju iallafall inte bortkastat. Jag skulle egentligen vänta, ha is i magen kring det här med ny häst, för jag ville hitta det enda rätta. Men, såklart, så tänker man mer med hjärtat i såna här lägen. Eller ja, åtminstone gör jag det. Så Askmolly fick flytta hem till mig fredagen den 14e november!
 
Upptäckter jag gjort so far med henne är att hon är lättlastad, står vääääldigt snällt i transporten, hon älskar att bli ompysslad, nyfiken och kommer alltid fram först när man kommer till hagen. En snäll men vaken häst! Jag tror att hon kommer bli en ypperlig häst att jobba med, både från marken och ryggen.
 
Jag kommer börja tömköra henne, när hon har landat ordentligt i sitt nya hem och sina nya rutiner. Bygga upp lite muskler and so on.. Bilden är tagen onsdagen den 19 november, alltså fem dagar i min ägo. Det ska bli kul att följa upp med nya bilder när vi tömkört ett tag och självklart uppdateras denna sida när någon viktig milstolpe är gjord!