Fix och trix.

Hallihallå!

Jag har en liten fundering. Eller ja, jag ska försöka göra det ordentligt denna gången. Jag har haft tanken LÄNGE. Idag mailade jag iväg en exportfil på min wordpress till blogg.se! Jaha, nu skriker väl några rakt ut. Att jag är knäpp. Eftersom wordpress är så himla oändligt.. Jag tycker inte det, eftersom man uppenbarligen måste gå en treårig utbildning för att lära sig hela systemet. Nästan. Det ÄR krångligare med designen och så är det lite knöligt med alla tillägg som man kan använda, så nu tar jag steget. Självklart så kommer ju detta finnas kvar att gå tillbaka till. Men jag tror samtidigt inte att det kommer hända om jag inte får för mig att gå en kurs i wordpress det vill säga.. Sorry, wordpress-lovers.

Jag känner mig alltså väldigt begränsad i detta. Hur som helst så kan jag hänvisa er som fortfarande är kvar på wordpress och har något problem, till deras facebookgrupp. Wordpress Sverige! Den har varit helt obeskrivligt bra att använda sig av, det finns massor av människor där som är riktigt jäkla duktiga och så tillmötesgående, hjälpsamma och så hemskt jäkla supertrevliga så man blir tårögd!

Men hur som helst. I veckan borde flytten vara helt klar. Älskar att jag faktiskt har lite tid över att sitta och dona med detta nu på sommaren!

images (2)