Blöh.

Alltså. Jag har faktiskt lite dåligt samvete nu. Jag lämnade Molly skitig inne. Jag brukar alltid borsta av dom när dom kommer in, men idag kände jag verkligen att jag var totalt orkeslös att borsta av Molly, hon var täckt med lera på hela sidan, eller är. Hon är fortfarande det. Och nu har jag dåligt samvete för det. Lagom när man väl kommer innanför dörren hemma. Får försöka skaka av mig tanken, eller tänka på att jag ska dit igen om elva timmar så jag kan borsta henne då.
 
För övrigt så har jag fått riktigt kass kondition, även om den inte var super innan. Men nu är det verkligen påtagligt. Jag har gått upp typ åtta kilo sen jag började med all medicin, vilket jag visste om att det skulle hända eftersom det är en av alla biverkningar. Och samtidigt som jag har problem med luftvägarna så gör det verkligen att konditionen och syresättningen tar ut sin rätt. Jag har haft problem i omgångar med vikten sen tonåren, men hållt det i schack med vardaglig lagom motion (ridning och hundpromenader), i princip utan att behöva tänka på vad jag äter. Men nu, med medicinen så är det ofrånkomligt! Men medicinen är inte enda anledningen, jag har även tappat väldigt mycket motivation sen jag blev sjukskriven, så promenaderna blivit kortare och just nu har jag ingen häst igång, så det blir minimalt med motion. Jag kommer öka på det succesivt och se om det hjälper mina pålagda kilon och vätskefyllda kropp, hoppas det!
 
Nog om det. Nu ska jag kika lite på sändning från GHS på svt24, börjar kl 21! (Det vill säga, om jag hittar svt24 på våran tv..)
 
 varmblood.blogg.se
http://varmblood.blogg.se/ | 2015-02-28 @ 21:18:08

Känner igen mig i att man inte orkar ta hand om hästen i stallet och så ångrar man sig så himla mycket när man väl är hemma x( Men som sagt ska du ju tillbaka till henne snart, och lite lerinpackning kan ju inte skada ;)

Hoppas det känns bättre snart och att du får tilllbaka motivationen! <3
Neapocalypse - klickerträning och unghäst ・゚♥ ✞
http://neapocalypse.se | 2015-02-28 @ 23:11:33

Jobbigt att du mår lite sådär, men det blir säkert bra!! :)

Tack för tipset om GHS!! :D hihi <3

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: