Måste bara...

Tänkte ta ett litet inlägg om vilka bloggar jag följer, men det får vänta med hela listan en stund till.. Ger er bara en av dom nu, då denne har gjort en video, som reklam till sig och sin sida! [youtube http://www.youtube.com/watch?v=3EgDL6vxqb4&w=560&h=315]


Fick ju paket

Lyckades skramla ihop en vinst på en fototävling (för andra gången).. Schampoo, balsam och glansspray från K9horse. Har redan börjat använda den första uppsättningen jag fick, och det funkar så himla bra! Har tidigare tvättat med annat random hästschampoo och sedan sprayat med någon random glans. Funkar okej, men detta får hans päls att bli mjuk, inget stöv eller annat skräp i pälsen heller! Kan verkligen rekommendera detta, då det är återfuktande och vänligt mot hästen! image För övrigt så får ju Volts gå in om nätterna snart som jag sa, så jag har sparat tvätten till dess, och jag har dessutom fått ett eget skåp, så nu ska det bli ordning på allting inför hösten!


Gårdagens

Lite off man känner sig.. Bedömde en runda till ungefär 50 min, med mycket skritt, lite trav och lite galopp, plus klätterbacke. Turen tog en timme och en kvart. Och klätterbacken, som jag mindes som brant trodde jag inte skulle vara så farlig - jag menar allt som var stort när man var liten är inte alls samla dimension nu när man är äldre.. It was a killer.. Det gick bra uppför, men som sagt så var det brant som tusan! Nerför var nog det vidrigaste jag varit med om!!! Tog ett steg i taget och jag kände mig som en äkta självmordspilot.. Hur som så gick det jättebra! Vi red även förbi kor o får och några små busiga ponnyer, vilket oxå gick jättebra! image Trött kille!