Leaving for..

.. some time.

Jag har typ ett breakdown, är så galet trött nu när dagarna helt plötsligt innehåller mer än lovligt (precis som innan jag kraschade, tyvärr). Har redan fått skära ner en hel del på sånt som tar upp min tid och hästarna har stått i några dagar nu, vilket svider som tusan. Inte okej. Galen känsla att känna att man inte har tid med dom och inte vet om man kommer få tid med dom heller inom överskådlig framtid. Ingen fara på taket för dom, iofs, men det bränner som fan för mig.

Hur gör man för att få allting att fungera egentligen? Känner mig rätt uppgiven och vet inte ens i vilken ände jag ska börja. Mållös är också ett ord för tankarna som mal. Varför? Hur? När? Kanske? Vem? Vad? Vilket? Var?
Jag har fått sagt till mig tidigare vad det egentliga är som måste skäras ner och jag veeeet så väl att den som sa det har sååå rätt, men varför är det så svårt då?!

Imorgon ska jag boosta mig med en vän, lite positiv energi och sen se om jag kan få gjort lite ärenden. Det här bloggandet ligger nere, ett tag nu.

En söt liten en.

Eller flera! Var förbi Carro idag och kikade på fina hästar. Mest unghästar, en hel trevlig bunt. Mest förtjust blev jag i lilla fixen,  bara för att han är så himla söt! Som vanligt så gör inte en mobilbild någon som helst fördel, men han är iaf grymt söt! Produktivitet.

Här händer det ungefär precis ingenting. 
Jag har kommit till insikt i en del saker och kommer förmodligen köra på "rätt linje" nu. Mer om det någon dag när jag orkar sitta vid datorn.
Har en massa utkast som jag aaaaldrig blir helt nöjd med, men som jag vet att ni uppskattar att läsa. Det gnager mig!! Ska försöka plottra klart med dom ikväll om jag inte hinner somna först. Har hela stallet kvar att göra plus att jag gärna vill spendera lite extra tid med mina fina tjejer idag, eller ja egentligen alla dagar, men idag känns det som att det verkligen behövs! <3