Globen

På lördag kväll blir det att åka till Globen och kolla in Stockholm International Horse Show! Längtar som en tok!Rött och rosa!

image Är på väg till stallet, blev dock en mellanlandning i garaget för att fixa olja o spolarvätska i bilen! Matchade outfiten riktigt bra idag, rött och rosa.. Men who care, ska ju bara till stallet! (Osminkad idag oxå men bjuder på det, skönt att vila hyn!)


Vitt ute

Imorse var det utsläpp som stod på schemat! Mysigt faktiskt då jag inte kände nån stress alls. Allting klart i stallet inför insläppet (som jag bytte till mig mot måndagens med Vera), så jag kan mysa lite extra med pållarna då! Spola ben och kolla dojjor och brodda, om jag kan hitta min broddlåda dvs. Har inget minne av att ha sett den, tyvärr. Kanske fått fötter. Igår gick Ohio en uteritt med Emmy och Bea på Miran. Han är pigg, den gossen, speciellt på hemväg! Kul!

Saknar sommaren nu faktiskt (även om snön är fin den också) och detta kortet är från 2010, Sabrina med Easy i magen, bara några dagar innan han tittade ut!