Sadelkammare!

Nu har vi nog kommit iordning så pass att man kan kalla det klart till 98 %.. Alltid är det något mer som ska fixas eller så ångrar man sig och byter plats på saker. Men sadelkammaren känns väldigt klar! :)
Den rundade träbiten jag visade tidigare var en kloss till tränshängaren! Blev riktigt bra och vi har gott om utrymme att hänga träns på nu.. Kanske sådär att man har eller skaffar sig onödigt många träns va?
Jag ska se över lite saker igen och se om något ska säljas eller kanske något nytt köpas in. Men i dagsläget så är det enda jag saknar ett till selunderlägg, vill ha en som jag kommer använda jämt och har inte riktigt kommit på vilken än.. Så länge använder jag Mollys underlägg.

Här är sadelkammaren före och efter..


Och tränshängaren!

Den ska få lite färg nån dag när vi orkar och täckeshängarna längst in där ska ordnas lite bättre också. Men i övrigt så känns det brukbart nu, äntligen! Ska försöka ta bättre bilder där man får med lite mer än ena väggen i taget. :)

Idag blev det lite kaos på förmiddagen, sen hem från morgonkörningarna och dålig planering från min sida. Så jag var tvungen att prioritera vårdcentralen istället för att rida. Så det blir ikväll istället! Maria Larsson
http://mariainreder.blogg.se/ | 2015-08-26 @ 13:44:06

Snyggt!
MalinKalin
http://malinkalin.blogg.se | 2015-09-02 @ 09:14:12

Vad bra det blev med tränshängaren! Bra när det är rundat där för nackstycket. Annars om man bara har en vanlig krok så viker sig ju nackstycket. Gillar dom där hängarna som du har benskydd och grejer i också! Smart :)

Svar: Oh, ja det där med enkla krokar till träns är big noooo för min del, därav tanken med denna. dom blir aldrig knöliga! :)
Emelie Andersson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: