Borta??

Såg nu att jag inte har uppdaterat på tre dagar.. Vad fan hände där liksom?!
 
Har ju jobbat natt i helgen, för första gången på typ 7 månader. Kändes helt okej men tusan vad trött man är nu. Var tvungen att ställa klockan till imorse så vi inte skulle sova bort hela dagen. Gick upp elva men kunde lätt ha sovit några timmar till.
 
Åkte ut till pappa med en reservdelsbil till Mazdan, imorn ska den besiktas och så får vi se då vad som händer. Det är alltid lika nervöst när man ska besikta, inget kul med massor av fel. Men vi har en bra plan för hur vi ska göra iallafall. Kanske blir en ny bil innan man vet ordet av!
 
Körde ut till hästarna efter det. Ja, som ni kanske såg på förra inlägget så hade jag och Ninja mysstund och lite pyssel med flugspray och så. Molly är gärna med och pysslar, men inte alls lika knäig som Ninja är. Dom fick förresten en saltsten igår, den var populär men det värsta nyhetens behag är över nu iallafall. Hade tankar på om dom skulle få en saltchock eller nåt!? 
 
Nu är det lite semester för hela slanten. Har börjat göra upp lite planer för hästarna, får se om allting löper på som det ska och att vädret håller sig på rätsida. Mer om det sen! :)
 
 
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: