Min ben fungerar inte längre.

Alltså. Det här med att shoppa. Det är tur att det bara händer ungefär en gång vart tredje år eller nåt. Fy fan vad jag har ont i mina fötter nu.
Vi åkte vid 11 och kom hem vid 19. I och för sig inte så många timmar, men vi satt bara ner för att äta lunch. När vi kom hem var vi bara hemma en halvtimme för att sen dra vidare till pappa, mina hästar och sist hämta Amandas kille. Halv tio var vi hemma och nu känner jag mig sådär lagom borta, öm och utmattad.
Men jag är en massa kläder, grejor till cykeln och en hel bil rikare! Ja, en bil blev det också, lite spontant. Det är dock en riktigt billig bil, men med tanke på att Mazdan INTE gick igenom besiktningen i måndags så var jag så illa tvungen om jag ska ta mig någonstans.
Och nu till det största, det absolut största: JAG KÖPTE INTE EN ENDA HÄSTPRYL!! Kan knappt fatta det själv... Men det kanske kommer en annan dag. Min sambo och jag gjorde upp från början att jag skulle prioritera mig själv och därefter en stor punkt. (Alla vet att det alltid handlas något till hästarna... Var man än är typ.)
Hur som, underkläder, tre par sköna brallor, flera linnen, en stickad tröja och massor av strumpor blev det i klädesväg. Saknar dock en riktig tjocktröja och flera par trosor, men det fanns inget som jag gillade och i underklädesväg var det så jäkla utplockat på lindex, så jag får leta vidare.
Köpte en hel drös med saker till cykeln, lite grejor till symaskinen och så en tavelram. Framkallade även en bunt kort på mig och hästarna som ska sitta i den ramen!
Bilen då? Sådär lagom spontant som sagt. Det blev en Volvo 850, matt röd och lite för standard (=noll utrustning) för min smak. Men den var galet billig, går som en klocka och besiktningen sträcker sig till nästa år.


Ett stort tack till Pierre (min sambo som avskyr allt som heter klädbutiker) som stod ut precis hela dagen utan ett enda höjt ögonbryn! :)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: